Recruiter

Elke dag komen vacatures en sollicitaties binnen en het is aan jou om goede matches te maken. Als recruiter bij Willemsen de Koning ben jij de eerste schakel in het wervingsproces. Wij willen medewerkers en natuurlijk liever gisteren dan vandaag. Het is dus belangrijk dat je snel de beste kandidaten weet te selecteren.

Zo ziet jouw functie eruit

Voldoen sollicitanten aan de harde én zachte criteria? Wat zijn het voor types, wat drijft hen, kunnen ze omgaan met de verschillende doelgroepen die wij vervoeren? Antwoorden op deze en veel meer vragen haal jij via telefonische intakegesprekken boven tafel. Je bent gezond nieuwsgierig, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren. Dan nodig je de kandidaat uit voor een persoonlijk gesprek. Regelmatig zal je ook zelf deze gesprekken voeren op verschillende locaties in het land. Daarnaast hou je de administratie netjes bij en schrijf en publiceer je vacatures.

Als recruiter …

 • ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van kandidaten en voor het invullen van openstaande vacatures.
 • bouw je (pro)actief een kwalitatief bestand van potentiële chauffeurs op.
 • laat je je niet uit het veld slaan. Kost het moeite om in een bepaalde regio chauffeurs te werven, dan zie jij dit als een uitdaging en zet je een tandje bij.
 • Zal je regelmatig in het land een dag gesprekken voeren met kandidaten.

Dit heb jij in huis

 • MBO+ HBO-werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke recruitersfunctie.
 • Goede communicatieve vaardigheden. Je bent niet op je mondje gevallen, weet hoe je een goed gesprek moet voeren en ook schriftelijk ben je sterk.
 • Feilloze intuïtie en mensenkennis: jij weet antwoorden op waarde te schatten en juist te interpreteren.
 • Flexibiliteit, stressbestendigheid en goed kunnen plannen, organiseren en prioriteren.
 • Je bent enthousiast, gedreven en resultaatgericht. Jij zet alles op alles om mens en werk te verbinden.
 • Je woont in de omgeving van Arnhem en wil minimaal 32 uur per week werken.
 • In het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Onze werksfeer is prettig en je collega’s zetten net dat stapje extra voor elkaar. Dat alles in combinatie met een marktconform salaris en een fijne balans tussen werk en privé. Kort samengevat:

 • een goede werksfeer in een ondernemend team!
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.100,- en € 2.400,- (afhankelijk van je werkervaring)
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • laptop en telefoon van de zaak

Wie zijn wij:

Willemsen-de Koning is met meer dan 2.000 medewerkers een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers. Dat zijn gemeenten, provincies en (zorg)instellingen. Veel van de opdrachten verwerven we via Europese aanbestedingen.

Het verplaatsen van mensen is een grote verantwoordelijkheid die op alle fronten hoge eisen stelt. Mensen zijn immers het meest kostbare ‘goed’ dat je kunt vervoeren. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veilig, duurzaam met een hoge kwaliteit van dienstverlening. De mens staat centraal en we streven continu naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van leerlingen en jeugdigen, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen, onze voertuigen en onze organisatie.

Onze chauffeurs zijn geschoold via relevante vakopleidingen en worden continu getraind voor de verschillende groepen reizigers en voor nieuwe ontwikkelingen. Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en zijn zo milieuvriendelijk als mogelijk. Tevens besteden wij aandacht aan een professionele en stevige bedrijfsvoering: we zijn in bezit van het TX-keur en de certificaten ISO9001, ISO14001 en ISO27001.

Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.

Solliciteren

Herken jij jezelf in de hierboven genoemde omschrijving, dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Solliciteren doe je door een motivatiebrief en Curriculum Vitae te sturen naar Kimberly@wdkgroep.nl.

Wil je overleggen of heb je vragen, neem dan telefonisch contact op met Kimberly van Amersfoort, Teamleider P&O, 026-3232000