Planner / vervoerscoördinator Personenvervoer

Als planner ben je samen met je collega’s van de afdeling planning groepsvervoer verantwoordelijk voor de ritplanning. Dit moet uiteraard op een zo efficiënt mogelijke wijze gebeuren om klant, opdrachtgever en werkgever tevreden te houden. Door uitbreiding met een aantal nieuwe vervoerscontracten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Onze planners sturen iedere dag ongeveer 100 voertuigen aan. Deze rijden over het algemeen vaste routes met dezelfde mensen erin. Maar er kan onderweg altijd iets gebeuren of er wordt een chauffeur ziek. Dan moet jij de oplossing bedenken! Ervaring in plannen (bij voorkeur personenvervoer) is een pré.

Je moet zeker tegen stress kunnen en je mannetje staan. Want vaak zal er van je verwacht worden keuzes te maken. Deze zal je moeten communiceren met chauffeurs, ouders en/of verzorgers. De ritten worden digitaal gestuurd aan de chauffeurs. Voor vragen ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Naast beleidsmatige kennis en ervaring zijn dus zeker zo belangrijk: pragmatisch denken, geografisch onderbouwd zijn, zelfstandig zijn, beslissingen durven te nemen, eigen initiatief hebben en uitdragen, verantwoordelijkheidsgevoel en improvisatievermogen hebben.

Wat breng je mee als persoon?

  • Ervaring met verschillende computersystemen
  • Aanpak stevig neerzetten en daarna tactisch en operationeel uitvoeren
  • Initiatief, pragmatisch en hands-on werken
  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding
  • Plannen, organiseren en coördineren, en ook hands-on improviseren
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht
  • Kunnen omgaan met computers
  • Collegiaal.

Wat bieden wij?

Een leuke, belangrijke en verantwoordelijke baan waarin jouw bijdrage er echt toe doet! Wij bieden diverse trainingen en cursussen om uw kennis uit te breiden en up to date te houden. Fijne collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO Taxivervoer. Werkweek van maandag tot en met vrijdag.

Wie zijn wij?

Willemsen- de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen. Veel van de opdrachten verwerven wij via Europese aanbestedingen.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen en middelen.

Onze chauffeurs zijn geschoold met alle relevante vakopleidingen en worden continu geschoold en getraind voor de verschillende doelgroepen en nieuwe ontwikkelingen. Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en ook op het milieu. Tevens besteden wij op een vooruitstrevende manier veel aandacht aan onze bedrijfsvoering en zijn we in het bezit van TX-keur, ISO9001 en ISO14001.

Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.

Solliciteren: Herken jij jezelf in de hierboven genoemde omschrijving, dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Solliciteren doe je door een motivatiebrief en Curriculum Vitae te sturen naar Gerhard@wdkgroep.nl

Wil je overleggen of heb je vragen, neem dan telefonisch contact op met Gerhard Breedveld, operationeel directeur, 06-53781376

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.