Willemsen-de Koning

Geschiedenis

De historie van Willemsen-de Koning gaat meer dan 80 jaar terug. We zijn de oudste personenvervoerder van Gelderland. In 1931 werd Taxi de Koning opgericht in Velp. Onze dubbele naam verkregen we in 2002, toen Taxibedrijf Willemsen en Taxibedrijf de Koning hun krachten bundelden. Om voor klanten en bedrijven de vertrouwde klank te behouden, is voor de naam Willemsen-de Koning gekozen.

In 2007 verhuisde het bedrijf van Velp naar Arnhem en werden er Willemsen-de Koning vestigingen geopend in Veenendaal (2010) en Amsterdam (2011). In 2012 verhuisden we binnen Arnhem naar ons huidige pand en gingen we van start met ons eigen garagebedrijf. Willemsen-de Koning bleef groeien, zowel in het aantal medewerkers als in het aantal voertuigen.

Anno 2019 heeft het bedrijf meer dan 1600 medewerkers in dienst en meer dan 1400 voertuigen op de weg. We werken in heel Nederland, maar ons hoofdkantoor staat in Arnhem. Daar beschikken we ook over een eigen werkplaats waar we het onderhoud aan de voertuigen zelfstandig uitvoeren. We zijn op een moderne manier georganiseerd, we werken met een onafhankelijke raad van advies, een directieteam en een managementteam. We hebben onze bedrijfsvoering goed op orde en willen eisen, wensen en verwachtingen van klanten het liefst overtreffen. Als dienstverlener staan we bekend om onze klantgerichte en persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en pragmatische insteek. Nuchter, stevig en een beetje bescheiden.

Willemsen-de Koning richt zich vandaag de dag enkel nog op het zogenaamde ‘doelgroepenvervoer’, zoals leerlingenvervoer en regiotaxi-vervoer. We hebben geen eigen straattaxi’s en ook geen touringcars.

Willemsen-de Koning © 2019 | Privacy (); ?>