Leerlingenvervoer chauffeurs provincie Noord Holland

Willemsen- de Koning is op zoek naar enthousiaste chauffeurs voor het leerlingenvervoer.

In de provincie Noord Holland is Willemsen- de Koning in de volgende plaatsen (en omgeving) op zoek naar nieuwe collega’s:

 • Hilversum, Naarden en Huizen
 • Alkmaar en Bergen
 • Julianadorp
 • Aalsmeer

Om dit vervoer te mogen rijden moet u in het bezit zijn van een geldige chauffeurspas.  Heeft u deze niet? Wij starten binnenkort met de opleiding om ervoor te zorgen dat de kinderen veilig en vertrouwd naar school kunnen gaan. Meer informatie over ‘chauffeur zijn’ en opleidingen? Ga naar de volgende link werkenbijwdk.nl

De kosten van de opleiding neemt Willemsen de Koning Groep in de meeste gevallen voor haar rekening. Vraag naar de voorwaarden.

Wat gaat u doen?
In deze functie bent u verantwoordelijk voor het vervoeren van leerlingen naar speciaal onderwijs. Het betreft een parttime functie voor 5 dagen per week gedurende het schoolseizoen voor ongeveer 12 tot 20 uur per week. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 9.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur.

Functie eisen en -kenmerken:

 • In het bezit te zijn van rijbewijs B en ruime rijervaring;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • In het bezit van een geldige chauffeurspas (pre, geen vereiste);
 • Woonachtig in de omgeving;
 • Affiniteit hebben met de doelgroep;
 • Klantvriendelijkheid;
 • Representatief;
 • Goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
 • Bereidt zijn aanvullende cursussen te volgen

Wat bieden wij?
Een leuke, belangrijke en verantwoordelijke baan waarin uw bijdrage er echt toe doet! U bent tijdens de schoolvakanties vrij en wij bieden u diverse trainingen en cursussen om uw kennis uit te breiden en up to date te houden. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens CAO Taxivervoer. Daarnaast hebben wij een korting geregeld bij een collectieve ziektekostenverzekering.

Wie zijn wij:

Willemsen-de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen. Veel van de opdrachten verwerven wij via Europese aanbestedingen.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen en middelen.

Onze chauffeurs zijn geschoold met alle relevante vakopleidingen en worden continu geschoold en getraind voor de verschillende doelgroepen en nieuwe ontwikkelingen. Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en ook op het milieu. Tevens besteden wij op een vooruitstrevende manier veel aandacht aan onze bedrijfsvoering en zijn we in het bezit van TX-keur, ISO9001 en ISO14001.

Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.

Solliciteren? Stuur een mailtje met een korte motivatie en contactgegevens naar vacature@wdkgroep.nl. Of klik op de buttom ‘solliciteren’ en laat uw gegevens achter. Dan zullen wij u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

 

leerlingenvervoer provincie Noord Holland