Voor meerdere grote zorginstellingen voeren wij bij Willemsen- de Koning zorgvervoer uit. Het betreft het vervoeren van mensen met gezondheidsissues. Soms wekelijks, soms elke (werk)dag. ‘Vervoeren met zorg’ in optima forma.

Zeker en zorgeloos

Samen met de opdrachtgever kijken wij naar de meest ideale manier van vervoer. Veilige, duurzame en bovenal kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aanbieden, waarbij de mens centraal staat, is daarbij altijd ons uitgangspunt. Wij willen de rit voor de klant zo aangenaam mogelijk maken. Te beginnen bij de start van de reis. Een vertrouwd gezicht die aan de deur aanbelt, kan de reis voor de klant direct aangenamer maken. Daarnaast is rust, niet te lang hoeven te wachten in het voertuig, structuur en korte communicatielijnen voor deze doelgroep van belang. De eindbestemming van hun reis is vaak al intensief genoeg. Dit vraagt om een nauwkeurige regie van onze planners, en warme begeleiding van onze chauffeurs.

Regiotaxi vervoer

Merken zij tijdens de rit ander gedrag op, dan wordt dit altijd teruggekoppeld naar de planner, en naar de verzorgers van de desbetreffende reiziger. Onze klant moet het vertrouwen en onderbuikgevoel hebben dat zij bij ons goed zitten. En dat betekent ook dat als er onverhoopt iets niet loopt, zoals het hoort of als er knelpunten zijn, deze direct heel serieus worden genomen, en gekeken wordt hoe dit op te lossen.

‘Dagelijks zijn wij niet alleen op weg naar de bestemming, maar bovenal naar de twinkeling in iemands ogen!’

Regiotaxi garage

Tot slot is het ‘zeker en zorgeloos vervoeren’ terug te vinden in onze voertuig. Vanzelfsprekend voldoet ons materiaal aan alle wettelijke eisen en individuele wensen van de reiziger. Scoren wij op al deze punten goed, dan zijn wij aan het einde van de rit verzekerd van een glimlach. Een glimlach die goud waard is!

    Contact opnemen

    Vul het onderstaande formulier in of bel direct met 026-3232000