Chauffeur leerlingenvervoer Bravo (Tilburg en omgeving)

Willemsen de Koning verzorgt het schoolvervoer in opdracht van Bravo (Tilburg).

In deze functie bent u verantwoordelijk voor het vervoeren van leerlingen naar speciaal onderwijs. Het betreft een parttime functie voor 5 dagen per week gedurende het schoolseizoen voor ongeveer 15 tot 20 uur per week. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 9.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur.

Om dit vervoer te mogen rijden moet u in het bezit zijn van een geldige chauffeurspas. Heeft u geen chauffeurspas? Binnenkort start de opleiding weer. Voor meer informatie over ‘chauffeur zijn’ en de opleidingen kunt u kijken naar het filmpje in de volgende link https://werkenbijwdk.nl/. De kosten van de opleiding neemt Willemsen de Koning Groep in de meeste gevallen voor haar rekening. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Heeft u wel een geldige chauffeurspas? Dan ontvangt u een BONUS van € 250.00!!

Functie eisen en kenmerken:

 • 5 dagen per week beschikbaar op bovengenoemde tijden gedurende gehele schooljaar;
 • In het bezit te zijn van rijbewijs B en ruime rijervaring;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • In het bezit van een geldige chauffeurspas (pré);
 • Woonachtig in de omgeving Tilburg;
 • Affiniteit hebben met de doelgroep;
 • Salaris conform cao taxi;
 • Klantvriendelijkheid;
 • Representatief;
 • Wij werken conform cao taxi;
 • Goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
 • Bereidt zijn aanvullende cursussen te volgen.

Wie zijn wij:

Willemsen-de Koning Groep is een van de grotere bedrijven in Nederland op gebied van regie en uitvoering van kleinschalig personenvervoer. Wij verzorgen de regie en uitvoering van (regio)taxi-, leerlingen- en personenvervoer voor publieke opdrachtgevers (gemeenten en provincies) en zorginstellingen. Veel van de opdrachten verwerven wij via Europese aanbestedingen.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening past binnen de huidige eisen van de samenleving: veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. De mens staat centraal waarbij we continu streven naar een hoge tevredenheid van reizigers, ouders en verzorgers van reizigers, opdrachtgevers en onze medewerkers. Daartoe investeren wij tijd en geld in onze mensen en middelen.

Onze chauffeurs zijn geschoold met alle relevante vakopleidingen en worden continu geschoold en getraind voor de verschillende doelgroepen en nieuwe ontwikkelingen. Onze voertuigen zijn afgestemd op de reiziger en ook op het milieu. Tevens besteden wij op een vooruitstrevende manier veel aandacht aan onze bedrijfsvoering en zijn we in het bezit van TX-keur, ISO9001, ISO14001 en ISO 27001.

Met recht kunnen we zeggen dat Willemsen- de Koning Groep zich onderscheidt op klantgerichtheid, flexibiliteit en pragmatisme, waarbij het accent op het welzijn van de reiziger ligt.

Meer informatie over chauffeur zijn en opleidingen? Ga naar de volgende link https://werkenbijwdk.nl/

Solliciteren? Stuur een mailtje met een korte motivatie en contactgegevens naar vacature@wdkgroep.nl. Dan zullen wij u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.